Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

31 ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΣ













-Εκδότης: Σχήμα και Χρώμα
-Συγγραφέας: Βλάσσης, Γιώργος
-ISBN: 960-7400-00-3
-Έτος Έκδοσης: 1993
-Σελ.: 188


Περιγραφή:
...η Ήπια Τεχνολογία δεν απαιτεί μεγάλη εξειδίκευση. Μπορεί και ο απλός άνθρωπος να την κατέχει, να την ελέγχει, να τη διαχειρίζεται. Είναι η τεχνολογία που εκμεταλλεύεται τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, αυτές δηλαδή που δεν στερεύουν ποτέ, όπως η βιοενέργεια, η αιολική ενέργεια, η ενέργεια των κυμάτων, η ηλιακή ενέργεια, οι υδατοπτώσεις, η γαιοθερμία, η ενέργεια των ζώων, της καύσης των ξύλων κλπ. Τέλος, είναι η τεχνολογία που χρησιμοποιεί με εξαιρετική φειδώ και πολύ περίσκεψη τις σύγχρονες μέθοδες, τα σύγχρονα υλικά, τις σύγχρονες ανακαλύψεις, των οποίων η απερίσκεπτη χρήση οδηγεί στην υποδούλωση, την εξάρτηση και τον εξανδραποδισμό μας, ρυπαίνοντας και καταστρέφοντας ό,τι ζωντανό. Σίγουρα η Ήπια Τεχνολογία δεν είναι η πανάκεια που θα δώσει τη λύση στο πρόβλημα του περιβάλλοντος και του πλανήτη μας. Είναι όμως το εργαλείο μιας ανώτερης παγκόσμιας ηθικής που πρέπει το δυνατόν συντομότερα να αντικαταστήσει την επικρατούσα.
Γιώργος Βλάσσης

1 σχόλια:

Blogger είπε...

This way my partner Wesley Virgin's biography begins with this SHOCKING and controversial video.

Wesley was in the military-and soon after leaving-he revealed hidden, "self mind control" secrets that the government and others used to obtain whatever they want.

These are the exact same methods lots of famous people (notably those who "became famous out of nothing") and elite business people used to become wealthy and successful.

You probably know how you use less than 10% of your brain.

Mostly, that's because most of your BRAINPOWER is UNCONSCIOUS.

Maybe this conversation has even occurred INSIDE your very own head... as it did in my good friend Wesley Virgin's head seven years back, while riding an unlicensed, beat-up garbage bucket of a car without a license and with $3 on his banking card.

"I'm very fed up with living check to check! When will I become successful?"

You took part in those types of thoughts, am I right?

Your own success story is waiting to start. You need to start believing in YOURSELF.

UNLOCK YOUR SECRET BRAINPOWER

Related Posts with Thumbnails